torsdag 9 maj 2013

Baby boots!

Virkade dessa till fina M i doppresent..fast hon fick bara en då för jag hade inte hunnit klart med båda...nu är båda klara, bara typ ett halvår för sent....blir ett dopminne iallafall :-)

Material: Akrylgarn från gömmorna
Mönster: http://www.etsy.com/shop/patternma

13 kommentarer:

 1. Men shit vilka fina boots!! Å vilken härlig inspirerande blogg, kommer definitivt kika in här fler gånger! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja de blev jättefina!!! Kanonmöster! Välkommen tillbaka, nu sticker jag och kollar in din blogg!!!

   Radera
 2. Svar
  1. Tackar så mycket!!! Kul att ge bort i present :0)

   Radera
 3. Mycket fin färgkombination!Oj så jämna och fina dina stövlar ser ut! Har precis köpt mönstret,blev så inspirerad av dina bilder! Har (försökt) översätta det men måste ha gjort något tokigt någonstans för min plös/tunga och skaft är såå sneda!=)
  Mvh Lina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla!!! Vad kul att jag kan inspirera!!! Ett tips när man översätter mönster är att vara noga med att ta reda på om mönstret är amerikanskt eller engelskt och översätta utifrån det, viktigt att inte blanda samman dessa för då kan det bli lite knas :0) om du inte reder ut det får du gärna höra av dig så kanske jag kan hjälpa till!!! Ha det gott!!!

   Radera
  2. Tack gärna till hjälp! Jag har försökt i flera månader nu men jag tycks bara göra mer fel och det blir krokig och snett på helt olika ställen varje gång! Nog för att jag är nybörjare men det här liknar verkligen ingenting annat än kaos!!Mvh Lina

   Radera
  3. Jag ska se vad jag kan göra! Ska kolla mönstret nu!

   Radera
  4. Åh tack snälla du!<3 Jag kan maila över min översättning av mönstret om du vill? Så kanske du ser var jag har gjort fel? Du som kan det här med virkning och översättning!=D
   /Lina

   Radera
  5. Javisst maila den så ska jag titta på den! Mail: deniselindberg@gmail.com så ska vi nog lösa bekymren :0)

   Radera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera